Bach Bloemen Remedies

< terug

Zelfstudie Bach Bloemen Remedies - met persoonlijke begeleiding

Ben je geïnteresseerd om goed met de Bach Remedies te leren werken voor jezelf, je kinderen, familie en vrienden maar heb je niet de kans om een erkende Basiscursus te volgen... dan biedt het gloednieuwe zelfstudielessenpakket voor jou een uitkomst.

In vijf lessen verwerf je alle nodige informatie om goed te leren werken met de Bach Remedies, zoals Dr. Bach dat bedoeld heeft. Elk lespakket bevat een aantal vragen waarvoor je bij het beantwoorden kan beroep doen op de informatie uit drie boeken. Daarnaast zijn er ook telkens oefeningen om de opgedane kennis in praktijk om te zetten.

Na de invulling van elk lespakket wordt het werk ingestuurd en een gekwalificeerde mentor bekijkt alle antwoorden en geeft in zijn antwoord de eventueel nodige correcties, aanvullingen of aanbevelingen. In de tijd tussen elk lespakket krijg je bovendien een reeks oefeningen om de kennis van de remedies verder in te studeren en te verwerven.

Dit zelfstudielessenpakket is erkend door de Dr. Edward Bach Foundation Engeland en staat gelijk met Niveau 1 (Basiscursus) van het International Education Programme dat wereldwijd door de Dr. Edward Bach Foundation wordt opgezet. Eens de vijf lessen doorwerkt zijn ontvang je een erkend deelname-certificaat.

Als enige in zijn soort van zelfstudie-aanbiedingen geeft dit pakket toegang tot de verdere onderdelen van het Internationaal Opleidingsprogramma, inclusief de opleiding tot Bach Consulent, geregistreerd en erkend door de Dr. Edward Bach Foundation.

Grote voordelen van dit zelfstudiepakket

 • persoonlijke en intensieve coaching door een gekwalificeerde en ervaren mentor
 • alles op jouw tijd en ritme
 • de zelfstudie en het bijhorende opzoekwerk naar de antwoorden op de opgaven maken dat de verkregen kennis en informatie beter wordt onthouden en verworven blijft
 • de vele praktijk-oefeningen helpen om de remedies toe te passen en de gemoedstoestanden te herkennen in het dagelijks leven
 • je kan de opgaven en oefeningen altijd opnieuw hermaken om jouw parate kennnis van de remedies nog te verbeteren
 • zelfs voor wie ooit een Basiscursus gevolgd heeft is dit pakket een ideaal instrument om de eigen kennis te testen en zo nodig aan te vullen of op te frissen.

 • Coördinatie: Sara Debruyne & Jef Strubbe

  Prijs: 275 € (incl. 21 % BTW)

  Informatie & Inschrijven

   

De Walnoot Hanendreef 135, B-2930 Brasschaat, tel. 03/653.47.53  -  Copyright © 2009 De Walnoot vzw